Over ons

PECE Health is er voor iedere sporter, vereniging, team of groep mensen die behoefte heeft aan een persoonlijk plan om prestaties en/of gezondheid te verbeteren. Basis onder ons werk wordt gevormd door de expertise op het gebied van inspanningsfysiologie en trainingsleer. In ons multidisciplinaire team werken alle specialismen nauw met elkaar samen om een optimaal trainingsresultaat te bereiken. De zorg wordt gegeven door medewerkers die zichzelf in hun vakgebied continu uitdagen om het hoogste niveau te bereiken en te onderhouden. Daarnaast denkt PECE Health proactief mee met haar klanten, zodat ook zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Bekijk ook:
Ons team
Samenwerkingspartners
Vacatures

Kwaliteit

Om succesvol te zijn is het leveren van kwaliteit een vereiste. En dat doen we!
Onze behandelaars zetten hun expertise, het netwerk en de slagvaardigheid die ze hebben opgedaan in (top)sport in om u te helpen.
Sporters, zowel topsporters, recreatieve sporters als mensen die om wat voor reden dan ook niet of weinig gesport hebben, maar die de draad willen oppakken, worden bij PECE Health op een snelle en adequate manier geholpen. PECE Health is ´official partner´ van het Olympisch Netwerk Brabant en NOC-NSF.